Over ons

Ons verhaal

AA Loodgietersbedrijf heeft zich sinds Juli 2007 gevestigd in Nissewaard en zich ontwikkeld tot een betrouwbaar bedrijf.
In de loop der jaren niet alleen een bekendheid in Nissewaard maar ook daarbuiten.
 
Wij voeren loodgieterswerk uit in opdracht van particulieren en bedrijven. Met onze juiste mentaliteit maakt AA Loodgietersbedrijf zijn reputatie als hardwerkende loodgieter waar. Er wordt voortdurend gestreefd naar verbeteringen vernieuwing, we komen altijd onze beloften na en zullen voor iedereen dat stapje extra zetten. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.
 

Waarom AA loodgieters?

Betrokken

Bij Loodgietersbedrijf AA Loodgieters kunt u rekenen op een betrokken team dat zich inzet voor uw behoeften en problemen met persoonlijke aandacht en zorg.

Betrouwbaar

Ons bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd sinds 2007, waarbij we consistent betrouwbaar zijn gebleven, zowel in Nissewaard als daarbuiten, voor zowel particuliere klanten als bedrijven.

Duurzaam

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid, niet alleen in onze dienstverlening, maar ook in onze milieuvriendelijke benadering van loodgieterswerk, waardoor we bijdragen aan een groenere toekomst.

Veelzijdig

Ons ervaren team van loodgieters biedt een breed scala aan diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij we expertise leveren op verschillende gebieden van het loodgietersvak.

Enthousiast

Met een passie voor ons vak streven we voortdurend naar verbeteringen en vernieuwing, en we zijn enthousiast om altijd dat extra stapje te zetten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Team A&F

Alex Aaldijk

Oprichter & loodgieter

Loodgieter Alex Aaldijk is al ruim 25 jaar loodgieter en is de oprichter en naamgever van het bedrijf. Na zijn opleiding aan het ROC en een loopbaan als werknemer van tien jaar, is hij sinds Juli 2007 actief als zelfstandig ondernemer met een erkend leerbedrijf.

Alex Aaldijk

Oprichter & loodgieter

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.”

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?