Gas en water

AA Loodgieters uit Spijkenisse installeert netjes en zorgvuldig uw gas en waterleidingen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een veilige montage waar u nog jarenlang plezier van hebt. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Veiligheid voorop

Gas en water wordt veilig aangesloten door AA Loodgieters

Leidingen verzorgen de toevoer van gas en water in uw woning. Leidingen die onder de grond door uw huis binnenkomen en in uw huis netjes achter de muren verwerkt worden. Omdat u niet direct bij de gas- en waterleidingen kunt is het belangrijk dat ze goed aangelegd worden door een erkende loodgieter. AA Loodgieters uit Spijkenisse is dé erkende loodgieter in de regio zuid-holland, wij leggen de water- en gasleidingen goed en veilig aan, zodat u zorgeloos kunt wonen!

Direct offerte aanvragen

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Gebruik hiervoor het formulier. Heb je vragen of wil je graag telefonisch contact, neem dan gerust contact met ons op.


Waarom AA Loodgieters?

Gas- en waterleidingen aanleggen

Het repareren van
lekkages

kennis van de toegepaste loodgietersmaterialen

Wij hanteren de laatste loodgieterstechnieken

Wij plaatsen
waterontharders

Gasleidingen

Gasleidingen laat u aanleggen door dé specialist AA Loodgieters!

Het aanleggen van een gasleiding is een klus die uitgevoerd moet worden door de specialist. De risico’s en gevaren zijn simpelweg te groot om zelf aan deze klus te beginnen. Als de gasleiding niet 100% dicht en goed aangesloten is kunnen er levensgevaarlijke situaties ontstaan. Gas is niet alleen extreem ontvlambaar maar kan ook leiden tot ontploffingen. De ervaren en gediplomeerde loodgieters van AA Loodgieters uit Spijkenisse zijn de juiste vakmensen voor het aanleggen of verleggen van de gasleiding in uw woning.

Wij weten exact hoe de leiding aangelegd moet worden en gaan stap voor stap aan de slag, zodat u verzekerd bent van een goed aangesloten gasleiding.

Wist u dat?

AA Loodgieters ook uw sanitair geheel compleet kan leveren?
Maatwerk

De waterleiding aangelegd volgens uw wensen en passend bij de klus

Gaat u de badkamer verbouwen? Wilt u een buitenkraan laten installeren? Zijn de waterleidingen verouderd? Of een compleet nieuw huis. Dit zijn zomaar een paar situaties waarvoor het noodzakelijk is om waterleidingen te verleggen of zelfs te vervangen. Het team van AA Loodgieters uit de regio Zuid-Holland legt de waterleidingen aan geheel naar uw wensen. Samen met u maken we een plan gebaseerd op uw woning en wensen. Wij leggen de hoofdleiding, bochten en aftakkingen in de door u gewenste indeling, passend bij de klus die u wilt gaan uitvoeren. AA Loodgieters is uw vertrouwde adres voor het aanleggen van leidingen en al uw loodgietersklussen.

Maak vandaag nog een afspraak, ons team van vakspecialisten staat voor u klaar!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?