Zink en loodwerken

Wij hebben specialisten voor oa. het vervangen van spouwlood, aanbrengen van voetlood, loketten en het monteren van loden plakplaten.Maar ook kunt u bij AA Loodgieters uit Spijkenisse terecht voor het vervangen van u zinken dakgoten of reparatie’s aan uw dakgoten of voor het vervangen van uw hemelwaterafvoeren

Zink en loodwerken

De specialist in zink- en loodwerk

Koper-, zink- en loodwerk is een ambacht wat tegenwoordig nog maar weinig wordt uitgevoerd. Wij bij AA Loodgieters uit Spijkenisse beschikken nog over de kennis en de middelen om met deze materialen te werken. Hierdoor hebben wij dit geheel in eigen beheer en kan alles exact op maat en naar wens worden gemaakt. Het zijn duurzame materialen die jaren mee zullen gaan.

Direct offerte aanvragen

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Gebruik hiervoor het formulier. Heb je vragen of wil je graag telefonisch contact, neem dan gerust contact met ons op.


Waarom AA loodgieters?

De specialist in koper-, zink- en loodwerk

Gespecialiseerd in dakgoten, dakranden en zinken dakwerken

Optimale kwaliteit en service staat voorop

Wij helpen graag

Zink- en loodwerk

AA Loodgieters verzorgt zinkwerk voor dakgoten, dakranden of volledig zinken dakbedekking. Goed loodwerk is van essentieel belang om lekkages te voorkomen. Wij hebben specialisten voor oa. het vervangen van spouwlood, aanbrengen van voetlood, loketten en het monteren van loden plakplaten om een waterdicht dak te garanderen.

Dit zijn ambachten die wij koesteren. Wij staan voor optimale kwaliteit en service.

U kunt onze diensten inschakelen voor o.a.:

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?